Menu Novosti

menu novosti

I krećemo! PROGRESSIVE TUESDAYS by FEVER su drop-in radionice za sve plesače s barem jednom godinom iskustva plesanja SALSE. Progresivne radionice vodit će HRVOJE KRAŠEVAC, osnivač PS Fever, osebujnog plesnog stila plesa koji putem glazbe priča uvijek zanimljivu priču energičnog i optimističnog duha.

Radionice će se održavati svakog utorka od 21,30h do 22,30h prema drop-in principu (cijena 50kn) tako da će se svaki puta detaljno obrađivati jedna tematika: BODY MOVEMENT, AFRO MOVEMENT, CUBAN RUMBA, TEHNIKA, IZOLACIJE I RITAM - segmenti potrebni da bismo potpuno razumjeli salsu tijelom i umom.

S radionicama počinjemo već sutra (15.1.)!

Prijave nisu potrebne, vidimo se!

salsaAko niste upisali tečaj salse u rujnu, nemojte tugovati jer upisujemo nove tečajeve salse za apsolutne početnike koji će krenuti u studenom/prosincu.

Svim apsolutnim početnicima u salsi PS Fever poklanja popust od 25% za prvi mjesec tečaja uz koji cijena iznosi 210 kn (umjesto redovnih 280 kuna).

Termin tečaja će biti:

- ponedjeljkom i srijedom od 20,20 sati,

Iako je salsa ples u paru, za prijavu nije potreban partner jer se tijekom sata plesači izmijenjuju po krugu kako bi bolje savladali tehnike vođenja i praćenja. Okrijte vruće ritmove salse uz iskusne instruktore i rasplesanu ekipu Plesnog studija Fever!

Prijavite se što prije i rezervirajte svoje mjesto u grupi:

PRIJAVNICA ZA TEČAJ SALSE

salsaBudi fit uz  FEVER SALSA FIT!

Priključi se Fever Salsa Fit aerobnim treninzima u Plesnom studiju Fever na kojima ćete vježbati u ritmovima salse, bachate i reggaetona pod vodstvom instruktora Hrvoja Kraševca! Treninzi se održavaju u terminima:

- utorkom i četvrtkom od 18 sati.

Za prvi mjesec vrijedi popust od 25%, pa cijena mjesečne članarine iznosi 210 kuna.

Cijene:

- Fever Salsa Fit (prvi mjesec): 210 kuna
- Fever Salsa Fit: 280 kuna 
- Salsa tečaj + Fever Salsa Fit: 480 kuna
- Ritmika i ples za djecu od 5-7 godina (u istom terminu) + Fever Salsa Fit: 400 kuna

Prijavi se ovdje.