Menu O nama

menu onama

Plesni studio Fever - Zagreb

Plesni studio Fever osnovan je 1. siječnja 2008. godine u Zagrebu. Osnivač PS Fever - Hrvoje Kraševac u svijetu plesa je već više od dvadeset godina te je vlasnik brojnih zlatnih medalja osvojenih na raznim plesnim natjecanjima. Dvanaest puta ponio je titulu najboljeg hrvatskog plesača, te na europskom prvenstvu osvojio 18. mjesto u ukupno deset plesova. Široj publici je postao poznatiji nakon sudjelovanja u popularnom TV show-u „Ples sa zvijezdama“.

Djelatnost i cilj plesnog kluba Fever je promocija i razvoj prvenstveno salse ali i srodnih plesova kao što su bachata, cha cha cha, merengue, reggaeton... Želja je našeg plesnog tima uvesti vas u svijet salse, plesa koji je vrlo raširen u svijetu i s godinama postaje sve popularniji i rašireniji.

Smatramo da su za osobni razvoj kroz ples najvažniji dobri temelji, te kroz početni tečaj koji kod nas traje 6 mjeseci stavljamo naglasak na osnovne tehnike plesnih koraka i držanja u paru. Kroz srednji stupanj tečaja kada su polaznici savladali korake i položaje ruku, nastojimo pokrenuti i osvjestiti gibanje tijela u salsi, te vaš ples učiniti opuštenijim i prirodnijim. Na naprednom stupnju izvježbavamo i usavršavamo već do tada usvojena znanja, te vas učimo i potičemo na stiliziranje plesa i razvijanje vlastitog plesnog izričaja. Krajnji nam je cilj potaknuti Vam ljubav prema plesu i osobni razvitak kroz ples te Vam omogućiti da uživate u plesu na brojnim salsa partijima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Osim redovitih tečajeva, za one koji su zainteresirani za nešto više od onoga što nudimo na tečajevima, u ponudi imamo i privatnu poduku sa instruktorima iz našeg plesnog tima.

Naši instruktori redovito sudjeluju na međunarodnim festivalima salse gdje podučavaju i nastupaju, a što je najvažnije usavršavaju se kod najpoznatijih svjetskih instruktora. Puno ulažemo u napredak našeg tima, usavršavamo se kako u salsi, tako i u drugim plesovima, kako bi našim polaznicima mogli pružiti što kvalitetniju plesnu poduku.

Plesni studio Fever također je organizator velikog Metropolis Salsa&Sensual Partyja u suradnji sa PK Bandoleros koji se održava jednom mjesečno u klubu Metropolisu u Zagrebu, kao i Fever isplesavanja petkom u prostorima PS Fever.

Smatramo da salsa spaja ljude, te nastojimo veze i vezice koje su nastale zbog ljubavi prema plesu zadržati i učiniti ih još čvršćima, te zbog toga organiziramo i razna druženja, zabave i plesnjake kako bi se naši polaznici međusobno još bolje upoznali, povezali te kako bi se u našem plesnom klubu osjećali 'kao kod kuće'.

 

 

Vlasnik i voditelj Plesnog studija Fever

Hrvoje Kraševac