Menu Novosti

menu novosti

salsa Drage plesačice i plesači i svi koji ćete to tek postati,

Od 29.8. do 2.9. održat će se Dani otvorenih vrata za sve članove i one koji još nisu pohađali aktivnosti u Feveru. Cijeli tjedan moći ćete pohađati plesne aktivnosti u Feveru besplatno, isprobati aktivnost i plesni nivo koji vam odgovara, a zatim plesnu sezonu od 5.9. nastaviti redovno u odabranoj aktivnosti. Iskoristi priliku i isprobaj sve što ti odgovara, ponavljamo, potpuno besplatno!

Raspored tečajeva zajedno sa plesnih nivoima ćemo objaviti uskoro - pratite nas!

Do tada bismo željeli izdvojiti sljedeće novosti:

UPISI ZA APSOLUTNE POČETNIKE - besplatni tečajevi od 25. kolovoza nisu namijenjeni za one koji nikada nisu plesali. Zato su otvoreni upisi u novi početni tečaj SALSE u terminu ponedjeljkom i srijedom od 19,10h uz 50% popusta. Prijava na linku: https://forms.gle/nTBEALsCHnUViRa27

RITMIKA I PLES ZA DJECU OD 3-5 i 5-7 GODINA - pokrećemo novi program ritmike i plesa za djecu. Sve informacije, kao i prijave možete dobiti putem naše e--mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se novim zajedničkim plesnim koracima, vidimo se uskoro u plesnoj dvorani!

SALSA RUJAN 2020Dragi roditelji, u tijeku su upisi u novu sezonu za koju smo pripremili sadržaj namijenjen mališanima predškolske dobi. Već duže vrijeme dobivamo takve upite i sada smo uspjeli pripremiti strukturirani plesni sadržaj - Ritmika i ples.

Ritmika i ples je idealna aktivnost za djecu predškolske dobi gdje djeca kroz igru, improvizaciju i zadani pokret razvijaju maštu, kreativnost te sposobnost pamćenja i reproduciranja zapamćenoga. 

Plesom djeca zadovoljavaju potrebu za kretanjem i igrom, ali razvijaju i socijalne kompetencije (sklapanje prvih prijateljstava, suradnja).

Na satovima ritmike i plesa potičemo razvoj dječjih sposobnosti kao što su: brzina, ravnoteža, preciznost i fleksibilnost. Djecu upoznajemo s osnovama baleta - osnovne pozicije ruku, nogu, poskoci, skokovi i sl., a u radu koristimo glazbu primjerenu dječjem uzrastu i klasičnu glazbu koju oplemenjujemo raznim pokretima u svrhu stvaranja određene koreografije.

U tijeku su upisi u dvije grupe:

- Mališani od 3 do 5 godina, utorkom i četvrtkom od 17h do 17:45h,
- Mališani od 5 do 7 godina, utorkom i četvrtkom od 18h do 18:45h.

Cijena: 280 kn/mj.

Početak: 1. rujna 2022.

Prijavite svog mališana putem linka: PRIJAVA ZA RITMIKU I PLES

 

SALSA RUJAN 2020Rujan je idealan mjesec za započeti plesati, i zato smo otvorili upise u novi početni tečaj salse za apsolutne početnike uz popust od 50%!

Salsa je vedar ples koji će te osvojiti na prvu! Prvi sat uvijek može biti probni. Dakle, dođeš, probaš i onda tek odlučiš želiš li nastaviti s tečajem. 

Termin treninga: ponedjeljkom i srijedom od 19,10h do 20,10h

Cijena: 330kn/mj., prvi mjesec s popustom od 50% iznosi 165 kn

Plešeš, sklapaš nova prijateljstva, družiš se i učiš nešto novo. Vidimo se u Feveru!

Prijavi se na linku https://forms.gle/nTBEALsCHnUViRa27 ili piši na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili zovi na 099 233 4817 :)

prvi ples Prvi ples, nešto čega se svi boje, a ne žele si to priznati. Odmah ćemo reći, nema potrebe za tim!

Hrvoje Kraševac i Plesni studio Fever već godinama rade s mladencima i znaju kako vas usmjeriti da sve želje i maštanja o prvom plesu ostvarite uz osjećaj sigurnosti.

Plesna poduka mladenaca je privatna i svi termini su prema dogovoru.

Složit ćemo koreografiju na vašu najdražu pjesmu i naučit ćete osnove koje će vam pomoći da svladate sve svadbene plesove!

Uvijek preporučamo paket od 6 sati tečaja za 1440 kn, dok cijena pojedinačnog sata iznosi 300 kn.

Ako se odlučite za paket od 6 sati tečaja, svaki dodatni sat se naplaćuje 240 kn, po cijeni iz paketa.

Već sada možete kontaktirati instruktora direktno na broj 099 233 4817.

Za sva dodatna pitanja pišite nam u inbox ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.