Menu Novosti

menu novosti

prvi ples

UPIŠI PROGRAM FEVER SALSA FIT TRENINGA UZ 25% POPUSTA!

Dok skrolaš iz dosade iskoristi priliku, pokreni se i upiši program Fever Salsa Fit treninga. Nisi stigao/la vježbati prije ljeta i napokon se želiš pokrenuti? Pridruži se, krećemo u listopadu, plešemo i vježbamo! Fever Salsa Fit je program kardio treninga gdje na zabavan način vježbaš koristeći elemente salse i drugih plesova. Ne radi se u paru i možeš se posvetiti samo sebi!

Read More

salsaIskoristi priliku i upiši tečaj salse uz popust od 25% a koji počinje u studenom! Dopusti si da te glazba i ekipa osvoje, zaslužuješ svojih nekoliko sati tjedno gdje ćeš uživati i posvetiti se sebi i učenju novih vještina!

Svim apsolutnim početnicimau salsi PS Fever poklanja popust od 25% za prvi mjesec tečaja uz koji cijena iznosi 225 kn (umjesto redovnih 300 kuna).

Termin tečaja će biti:

- utorkom i četvrtkom od 21,20 sati

Read More
bachata

POČETNI TEČAJ BACHATE U ZAGREBU!

Otkrij ritmove bachate uz novi početni tečaj u PS Fever. Ovaj zarazni ples iz Dominikanske Republike brzo će te osvojiti. Zabavan a ujedno i romantičan ples zapleši već od listopada!

Tečaj će se održavati petkom od 20h do 21h, a naučeno možeš odmah ostati isprobati na isplesavanju koje počinje od 21h i traje sve do 2h! Na isplesavanju ćeš upoznati ostalu ekipu iz naše škole i iz drugih škola.

Dopusti da te plesni svijet i ekipa osvoje!:-D Prijavi se i osiguraj svoje mjesto na tečaju. Počinjemo već u petak, 4. listopada.

Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.