Menu O nama

menu onama

salsa U suradnji sa Plesnim klubom Bandoleros jednom mjesečno organiziramo Metropolis Salsa&Sensual Party. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne radionice s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave!

Cijena ulaznice: 20 kn

salsa “Kad će taj petak!?”, pitamo se svakog ponedjeljka. Petak je dan za party pa to ipak moramo poštivati. Svakog petka u Feveru možeš zaplesati na dva floora, salsa/cha cha cha i bachata floor. To je super prilika da se dogovoriš s ekipom, poneseš cugu i večer iskoristiš u svom guštu. Osim što plešeš na dva floora, možeš odmoriti, chillati i sklapati nova prijateljstva u Chill&Relax prostoriji, dobro znani dnevni boravak Fevera. To ti je odlična prilika da upoznaš ekipu iz raznih plesnih škola. Ulaz je naravno besplatan i otvoren za sve, bilo plesače, neplesače, kako god. To je dan kada sve brige stavljaš sa strane, dopusti si da te glazba ponese i odvede u novi svijet, svijet bez briga i obveza. Pretvori taj dan u svoj dan. Pleši i uživaj.

salsaDragi studenti,

za vas smo pripremili posebnu ponudu tečaja salse u Plesnom studiju Fever!

Studentski tečaj održavat će se u terminima ponedjeljkom i srijedom od 18 sati i započet će u ponedjeljak 2. studenoga!

Samo za vas vrijedi popust od 50%, pa članarinu plaćate 150 kuna/mj.

Dođite, zaplešite s nama salsu - ples koji je doslovno pokorio svijet i upoznajte novu ekipu na našim redovnim besplatnim isplesavanjima u plesnoj školi!

Prijavi se što prije na linku i osiguraj svoje mjesto u studentskoj salsa grupi:

Prijava za studentski tečaj

Za sva pitanja slobodno nas zovite 📞 0992334817 

ili nam pišite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Veselimo se vašem dolasku!