Česta pitanja - Plesni studio Fever

Menu O nama

menu onama

Česta pitanja

Kako se prijaviti za tečaj?
Prijaviti se možete putem forme za prijavu na našoj web stranici, putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. telefona 099 233 4817 ili nas posjetite na adresi Ulica Grada Vukovara 271, Chromosov toranj, 1. kat, Zagreb. 
Koja vrsta odjeće/obuće je najprikladnija?
Za početak, svakodnevna obuća je u redu. No, mi ipak preporučamo obuću kožnog dna koje pokriva cijeli đon. Gumena obuća će se lijepiti za pod i možete se ozlijediti kod okretanja, a sandale i otvorene cipele Vam neće dati potporu koja Vam treba za ples. Kada završite početni tečaj i odlučite se nastaviti usavršavati, najbolji je trenutak za kupovinu plesnih cipela. 
Trebam li imati partnera?
Ne, možete doći sami. Metoda Plesnog studija Fever je da se uče tehnike 'vođenja i praćenja' (lead and follow) i da se pritom rotiraju partneri tijekom sata. Nikad nećete biti bez partnera duže od jednog rotiranja.  Mijenjanje partnera je vrlo važno zbog boljeg napretka i bržeg uočavanja vlastitih i tuđih greškaka.
Koliko traje tečaj salse?
Tečaj salse nema "rok trajanja". Kako budete napredovali, tako ćete s vremenom prelaziti u grupe višeg nivoa po sugestijama instruktora. 
Kada ću biti spreman za ples na salsa partijima?
Možete ići odmah plesati! Mi Vas potičemo da vježbate i učite što je više moguće, izlazite i zabavljate se! Što više budete plesali, brže ćete napredovati. Mi Vam osiguravamo svakodnevno kvalitetno podučavanje na našim tečajevima, a salsa partiji postoje svugdje.
Gdje se održavaju plesnjaci/partiji?
Plesni studio Fever u suradnji s Plesnim klubom Bandoleros organizira veliki salsa party u Metropolisu clubu jednom mjesečno. Na partyju se mjesečno okuplja par stotina plesača iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Informacije o točnom datumu svakog partyja pratite među novostima na našoj web stranici.

pitanja