Menu O nama

menu onama

Česta pitanja

Kako se prijaviti za tečaj?
Prijaviti se možete putem forme za prijavu na našoj web stranici, putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,">, telefona 099 233 4817 ili nas posjetite na adresi Ulica Grada Vukovara 271, Chromosov toranj, 1. kat, Zagreb. 
Koja vrsta odjeće/obuće je najprikladnija?
Za početak, svakodnevna obuća je u redu. No, mi ipak preporučamo obuću kožnog dna koje pokriva cijeli đon. Gumena obuća će se lijepiti za pod i možete se ozlijediti kod okretanja, a sandale i otvorene cipele Vam neće dati potporu koja Vam treba za ples. Kada završite početni tečaj i odlučite se nastaviti usavršavati, najbolji je trenutak za kupovinu plesnih cipela. 
Trebam li imati partnera?
Ne, možete doći sami. Metoda Plesnog studija Fever je da se uče tehnike 'vođenja i praćenja' (lead and follow) i da se pritom rotiraju partneri tijekom sata. Nikad nećete biti bez partnera duže od jednog rotiranja.  Mijenjanje partnera je vrlo važno zbog boljeg napretka i bržeg uočavanja vlastitih i tuđih greškaka.
Koliko traje tečaj salse?
Tečaj salse nema "rok trajanja". Kako budete napredovali, tako ćete s vremenom prelaziti u grupe višeg nivoa po sugestijama instruktora. 
Kada ću biti spreman za ples na salsa partijima?
Možete ići odmah plesati! Mi Vas potičemo da vježbate i učite što je više moguće, izlazite i zabavljate se! Što više budete plesali, brže ćete napredovati. Mi Vam osiguravamo svakodnevno kvalitetno podučavanje na našim tečajevima, a salsa partiji postoje svugdje.
Gdje se održavaju plesnjaci/partiji?
Plesni studio Fever u suradnji s Plesnim klubom Bandoleros organizira veliki salsa party u Metropolisu clubu jednom mjesečno. Na partyju se mjesečno okuplja par stotina plesača iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Informacije o točnom datumu svakog partyja pratite među novostima na našoj web stranici.

pitanja